skip to Main Content

Samen met u willen wij het gebit sterk, gezond en mooi houden.

Behandeling

Tandartspraktijk Vroegh & Yoe is een middelgrote tandartspraktijk die ingespeeld is op de meest voorkomende tandheelkundige zorg. Uw eigen vertrouwde team van tandartsen, mondhygiëniste en assistentes kan dus diverse uitgebreide tandheelkundige behandelingen verrichten. Zowel voor preventieve behandelingen zoals een gebitscontrole of ingrijpende behandelingen als een wortelkanaalbehandeling of een tand of kies trekken kunt u bij ons terecht

Bij onverwachte problemen en pijnklachten kunnen onze patiënten, bij tijdige melding, altijd dezelfde dag nog bij ons terecht. Buiten onze openingstijden kunnen onze patiënten bij spoed gebruik maken van de Spoedgevallendienst Tilburg (0900-9990909).

Onze tandartspraktijk biedt de volgende zorg:

Bij het eerste bezoek van nieuwe patiënten doen wij altijd een eerste consult. Tijdens dit eerste bezoek bespreken we uw wensen en eventuele klachten, doen we een mondonderzoek en maken we (indien nodig) röntgenfoto’s. Mocht er vervolgbehandeling nodig zijn bespreken we de verschillende behandelmogelijkheden en maken we hiervoor een nieuwe afspraak.

Wij houden van een transparante werkwijze en een persoonlijke aanpak. Daarom kunt u via de knop hieronder alle vastgestelde tarieven voor tandarts behandelingen vinden.

Bekijk hier de vastgestelde tarieven »

Voor 2022 is van de meeste zorgverzekeraars inmiddels bekend hoe hun tandartspolis eruitziet. De onderstaande link kan u helpen een keuze te maken uit alle verschillende tandartsverzekeringen. Let daarbij op dat sommige verrichtingen worden uitgesloten, er toelatingsvragen gesteld kunnen worden en dat er met een eigen bijdrage wordt gerekend. Jeugdzorg is in Nederland altijd 100% vergoedt als het gaat om een tandartsbehandeling, (behalve orthodontie) en gaat niet af van uw eigen risico.

Bekijk hier de verschillende tandartsverzekeringen »