skip to Main Content

Ons hele team houdt van een stralende glimlach!

Het team van Tandartspraktijk Vroegh & Yoe

De juiste mix van specialisaties stelt ons in staat de diverse tandheelkundige problemen binnen onze praktijk zelf op te lossen. Met onze ervaring binnen de tandheelkunde, bieden wij complete zorg aan voor onze patiënten.

Omdat we vinden dat we van alle nieuwe ontwikkelingen op de hoogte moeten blijven, is na- en bijscholing van ieder teamlid erg belangrijk. Op die manier blijft onze zorg ‘up to date’ en gebruiken wij de nieuwste technieken.
Wij zijn door deze werkwijze ingeschreven in het register voor ‘kwaliteitstandartsen’ (KRT) van de Nederlandse Maatschappij voor de Tandheelkunde (NMT).

Tandarts Gerwin Vroegh

Gerwin Vroegh
Tandarts
Na zijn studie heeft Gerwin in meerdere groepspraktijken gewerkt in Amsterdam, Utrecht en Den Bosch. Gerwin heeft zich naast de algemene praktijk gespecialiseerd in de digitale tandheelkunde(Cerec-kronen en bruggen, onzichtbare beugels) en heeft hij veel kennis van de implantologie.
Bevoegdheden »

tandarts tilburg reeshof annelies yoe tandartspraktijk vroegh & yoe

Annelies Yoe
Tandarts
Annelies is afgestudeerd aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde in Amsterdam (ACTA). Annelies houdt zich vooral bezig met algemene tandheelkunde en heeft daarnaast een grote affiniteit met esthetische behandelingen.
Bevoegdheden »

Tandarts Anke Tilburg

Anke van de Putte
Tandarts
Anke heeft haar studie afgerond in Nijmegen. Ze heeft zich naast de algemene tandheelkunde toegelegd op de esthetische tandheelkunde.
Bevoegdheden »

tandarts Raymond Tilburg

Raymond Heijthuijsen
Tandarts
In 2012 heeft Raymond zijn master tandheelkunde met succes afgerond aan de ACTA. Raymond is behalve tandarts ook erkend specialist op het gebied van snurkklachten en slaapapneu. Hij is geaccrediteerd lid van de NVTS.
Bevoegdheden »

Tandarts Eline Tilburg

Eline Dekkers
Tandarts
Eline heeft haar studie tandheelkunde gevolgd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Alle facetten van de tandheelkunde hebben haar interesse. Eline heeft veel nascholing gevolgd in het herstellen van vergevorderde gebitsslijtage en uitgebreide gebitsrenovaties.
Bevoegdheden »

Tandarts Tilburg Milan Bechtold

Milan Bechtold
Tandarts
Milan heeft zijn studie tandheelkunde gevolgd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Hij is breed georiënteerd in de tandheelkunde en heeft affiniteit met cosmetische behandelingen en wortelkanaalbehandelingen.
Bevoegdheden »

tandarts merit ploumen

Merit Ploumen
Tandarts
Merit is afgestudeerd aan de Katholieke Universiteit Leuven. Naast de algemene tandheelkunde legt ze zich toe op de preventieve mondzorg en het herstel van gebitsslijtage.
Bevoegdheden »

mondhygieniste chantal tilburg

Chantal Knoop
Mondhygiëniste
Chantal heeft zich tijdens haar studie HBO mondzorgkunde vooral toegelegd op de behandeling van vergevorderde tandvleesproblemen (parodontitis). Daarnaast is ze extra opgeleid om gaatjes te vullen en om te sealen. Chantal is erg bekwaam in het behandelen van kinderen.
Bevoegdheden »

mondhygieniste Marlot Tilburg

Marlot Smeulders
Mondhygiëniste
Marlot heeft haar studie mondzorgkunde gevolgd aan de Hogeschool Utrecht. Naast de tandvleesbehandelingen doet Marlot ook veel aan preventieve tandheelkunde en is ze opgeleid om vullingen te maken.
Bevoegdheden »

Tandartsassistente Tilburg Annabel

Annabel de Bar
Preventie-assistente
Annabel heeft na de studie tandartsassistente de opleiding tot preventieassistente van de Tilburgse parodontoloog Rein Steures gevolgd. Ze is bevoegd voor het reinigen van tandsteen en het geven van preventie-instructies.
Bevoegdheden »

tandartsassistente Bianca Tilburg

Bianca
Preventie-assistente
Bianca heeft na de studie tandartsassistente de opleiding tot preventieassistente gevolgd. Ze is bevoegd voor het reinigen van tandsteen en het geven van preventie-instructies.
Bevoegdheden »

tandarstassistente tilburg reeshof

Aimee
Preventie-assistente
Aimee heeft na de studie tandartsassistente meerdere opleidingen en cursussen gedaan. Ze is bevoegd voor het reinigen van tandsteen, het geven van preventie-instructies en sealen.
Bevoegdheden »

tandartsassistente sandra Tilburg

Sandra
Tandartsassistente

tandartsassistente Barbara Tilburg

Barbara
Tandartsassistente

Daniek tandartsassistente Reeshof

Daniek
Tandartsassistente

Jaime tandartsassistente Tilburg

Jaime
Tandartsassistente

Joelle tandartsassistente Reeshof

Joëlle
Tandartsassistente

Joanne tandartsassistente Reeshof

Joanne
Tandartsassistente

tandartsassistente anoeshka tilburg

Anoeshka
Tandartsassistente

Logo Vroegh & Yoe Tandartsen

Lisa
Tandartsassistente

Michelle
Tandartsassistente