skip to Main Content

Ons hele team houdt van een stralende glimlach!

Het team van Tandartspraktijk Vroegh & Yoe

De juiste mix van specialisaties stelt ons in staat de diverse tandheelkundige problemen binnen onze praktijk zelf op te lossen. Met onze ervaring binnen de tandheelkunde, bieden wij complete zorg aan voor onze patiënten.

Omdat we vinden dat we van alle nieuwe ontwikkelingen op de hoogte moeten blijven, is na- en bijscholing van ieder teamlid erg belangrijk. Op die manier blijft onze zorg ‘up to date’ en gebruiken wij de nieuwste technieken.
Wij zijn door deze werkwijze ingeschreven in het register voor ‘kwaliteitstandartsen’ (KRT) van de Nederlandse Maatschappij voor de Tandheelkunde (NMT).

Gerwin Vroegh
Tandarts
Na zijn studie heeft Gerwin in meerdere groepspraktijken gewerkt in Amsterdam, Utrecht en Den Bosch. Gerwin heeft zich naast de algemene praktijk gespecialiseerd in de digitale tandheelkunde en heeft hij veel kennis van de implantologie.
Bevoegdheden »

tandarts tilburg reeshof annelies yoe tandartspraktijk vroegh & yoe

Annelies Yoe
Tandarts
Annelies is afgestudeerd aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde in Amsterdam (ACTA). Annelies houdt zich vooral bezig met algemene tandheelkunde en heeft daarnaast een grote affiniteit met esthetische behandelingen.
Bevoegdheden »

Tandarts Anke Tilburg

Anke Vande Putte
Tandarts
Anke heeft haar studie afgerond in Nijmegen. Ze heeft zich naast de algemene tandheelkunde toegelegd op de esthetische tandheelkunde.
Bevoegdheden »

Tandarts Eline Tilburg

Eline Dekkers
Tandarts
Eline heeft haar studie tandheelkunde gevolgd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Alle facetten van de tandheelkunde hebben haar interesse. Eline heeft veel nascholing gevolgd in het herstellen van vergevorderde gebitsslijtage en uitgebreide gebitsrenovaties.
Bevoegdheden »

Tandarts Tilburg Milan Bechtold

Milan Bechtold
Tandarts
Milan heeft zijn studie tandheelkunde gevolgd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Hij is breed georiënteerd in de tandheelkunde en heeft affiniteit met cosmetische behandelingen en wortelkanaalbehandelingen.
Bevoegdheden »

tandarts merit ploumen

Merit Ploumen
Tandarts
Merit is afgestudeerd aan de Katholieke Universiteit Leuven. Naast de algemene tandheelkunde legt ze zich toe op de preventieve mondzorg en het herstel van gebitsslijtage.
Bevoegdheden »

tandarts joelle van houten tilburg vroegh yoe

Joëlle van Houten
Tandarts
Na haar afstuderen aan het Acedemisch Centrum te Amsterdam (ACTA) heeft Joëlle veel ervaring opgedaan in het behandelen van gebitsslijtage in praktijken in Den Haag en Delft. Ze heeft veel affiniteit met het behandelen van kinderen.
Bevoegdheden »

Tandarts Rick Dirckx Tilburg

Rick Dirckx
Tandarts
Rick heeft gestudeerd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Hij heeft zich tijdens zijn studie verdiept in de wortelkanaalbehandelingen.
Bevoegdheden »

Sabine Luijten
Tandarts
Sabine heeft gestudeerd aan de universiteit van Leuven. Tijdens haar studie heeft ze onderzoek gedaan naar de sterkte van kiezen na wortelkanaalbehandelingen met een glasvezelstift.
Bevoegdheden »

Vroegh & Yoe logo

Rolf Lamp
Tandartprotheticus
Rolf is dé specialist als het gaat om het vervaardigen van een gebitsprothese. Na het succesvol afronden van de studie Tandtechniek is Rolf verder opgeleid tot erkend Tandprotheticus. Rolf is lid van de Organisatie voor Nederlandse Tandprothetici (ONT).
Bevoegdheden »

mondhygieniste Marlot Tilburg

Marlot Smeulders
Mondhygiëniste
Marlot heeft haar studie mondzorgkunde gevolgd aan de Hogeschool Utrecht. Naast de tandvleesbehandelingen doet Marlot ook veel aan preventieve tandheelkunde en is ze opgeleid om vullingen te maken.
Bevoegdheden »

Nienke Meulepas
Mondhygiëniste
Nienke is afgestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen als mondhygiëniste. Nienke is lid van de NVM en staat geregistreerd in het Diplomaregister, het BIG-register (49928528979) en het Kwaliteitsregister.
Bevoegdheden »

Jamie Smetsers
Mondhygiëniste
Jamie heeft zich tijdens haar studie HBO mondzorgkunde vooral toegelegd op de behandeling van vergevorderde tandvleesproblemen (parodontitis). .
Bevoegdheden »

Tandartsassistente Tilburg Annabel

Annabel de Bar
Preventie-assistente
Annabel heeft na de studie tandartsassistente de opleiding tot preventieassistente van de Tilburgse parodontoloog Rein Steures gevolgd. Ze is bevoegd voor het reinigen van tandsteen en het geven van preventie-instructies.
Bevoegdheden »

tandartsassistente Bianca Tilburg

Bianca
Paro-Preventie-assistente
Bianca heeft na de studie tandartsassistente de opleiding tot preventieassistente en paropreventie-assistente met succes gevolgd. Ze is bevoegd voor het uitgebreid reinigen van tandsteen en het geven van preventie-instructies.
Bevoegdheden »

Daniek tandartsassistente Reeshof

Daniek den Boer
Preventie-assistente
Daniek heeft de opleiding tot preventieassistente gevolgd bij Edin. Ze is bevoegd voor het reinigen van tandsteen en het geven van preventie-instructies. Daniek is onze specialist op het gebied van Gewoon Gaaf.
Bevoegdheden »

Joelle tandartsassistente Reeshof

Joëlle
Tandartsassistente

tandartspraktijk anoeshka tandartsassistente tilburg vroegh

Anoeshka
Tandartsassistente

Michelle
Tandartsassistente

tandartsassistente tilburg busra vroegh yoe

Busra
Tandartsassistente

Daphne
Tandartsassistente

Roza
Tandartsassistente