skip to Main Content

Ons hele team houdt van een stralende glimlach!

Het team van Tandartspraktijk Vroegh & Yoe

De juiste mix van specialisaties stelt ons in staat de diverse tandheelkundige problemen binnen onze praktijk zelf op te lossen. Met onze ervaring binnen de tandheelkunde, bieden wij complete zorg aan voor onze patiënten.

Omdat we vinden dat we van alle nieuwe ontwikkelingen op de hoogte moeten blijven, is na- en bijscholing van ieder teamlid erg belangrijk. Op die manier blijft onze zorg ‘up to date’ en gebruiken wij de nieuwste technieken.
Wij zijn door deze werkwijze ingeschreven in het register voor ‘kwaliteitstandartsen’ (KRT) van de Nederlandse Maatschappij voor de Tandheelkunde (NMT).

Gerwin Vroegh
Eigenaar
Na de studie tandheelkunde heeft Gerwin in meerdere groepspraktijken gewerkt in Amsterdam, Utrecht en Den Bosch. Gerwin heeft zich  gespecialiseerd in de digitale tandheelkunde en heeft hij veel kennis van de implantologie. Momenteel houdt Gerwin zich bezig met de praktijkvoering.

tandarts tilburg reeshof annelies yoe tandartspraktijk vroegh & yoe

Annelies Yoe
Tandarts/eigenaar
Annelies is afgestudeerd aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde in Amsterdam (ACTA). Annelies houdt zich vooral bezig met algemene tandheelkunde en heeft daarnaast een grote affiniteit met esthetische behandelingen.
Bevoegdheden »

Tandarts Anke Tilburg

Anke Vande Putte
Tandarts
Anke heeft haar studie afgerond in Nijmegen. Ze heeft zich naast de algemene tandheelkunde toegelegd op de esthetische tandheelkunde.
Bevoegdheden »

Tandarts Eline Tilburg

Eline Dekkers
Tandarts
Eline heeft haar studie tandheelkunde gevolgd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Alle facetten van de tandheelkunde hebben haar interesse. Eline heeft veel nascholing gevolgd in het herstellen van vergevorderde gebitsslijtage en uitgebreide gebitsrenovaties.
Bevoegdheden »

tandarts merit ploumen

Merit Ploumen
Tandarts
Merit is afgestudeerd aan de Katholieke Universiteit Leuven. Naast de algemene tandheelkunde legt ze zich toe op de preventieve mondzorg en het herstel van gebitsslijtage.
Bevoegdheden »

tandarts joelle van houten tilburg vroegh yoe

Joëlle van Houten
Tandarts
Na haar afstuderen aan het Acedemisch Centrum te Amsterdam (ACTA) heeft Joëlle veel ervaring opgedaan in het behandelen van gebitsslijtage in praktijken in Den Haag en Delft. Ze heeft veel affiniteit met het behandelen van kinderen.
Bevoegdheden »

Sabine Luijten
Tandarts
Sabine heeft gestudeerd aan de universiteit van Leuven. Tijdens haar studie heeft ze onderzoek gedaan naar de sterkte van kiezen na wortelkanaalbehandelingen met een glasvezelstift.
Bevoegdheden »

Amber Hulscher
Tandarts
Amber heeft gestudeerd aan de universiteit van Leuven.
Bevoegdheden »

Debby Lambregts
Tandarts
Debby heeft gestudeerd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen.  Na haar afstuderen is ze werkzaam geweest in de algemene praktijk en bij het Centrum Bijzondere Tandheelkunde.
Bevoegdheden »

tandprotheticus rolf lamp

Rolf Lamp
Tandprotheticus
Rolf is dé specialist als het gaat om het vervaardigen van een gebitsprothese. Na het succesvol afronden van de studie Tandtechniek is Rolf verder opgeleid tot erkend Tandprotheticus. Rolf is lid van de Organisatie voor Nederlandse Tandprothetici (ONT).
Bevoegdheden »

mondhygieniste Marlot Tilburg

Marlot Smeulders
Mondhygiëniste
Marlot heeft haar studie mondzorgkunde gevolgd aan de Hogeschool Utrecht. Naast de tandvleesbehandelingen doet Marlot ook veel aan preventieve tandheelkunde en is ze opgeleid om vullingen te maken.
Bevoegdheden »

Nienke Meulepas
Mondhygiëniste
Nienke is afgestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen als mondhygiëniste. Nienke is lid van de NVM en staat geregistreerd in het Diplomaregister, het BIG-register (49928528979) en het Kwaliteitsregister.
Bevoegdheden »

Maartje Zwart mondhygieniste tilburg

Maartje Zwart
Mondhygiëniste
Maartje heeft zich na haar studie mondzorgkunde  toegelegd op zowel de behandeling van tandvleesproblemen (parodontitis) als het behandelen van caviteiten.
Bevoegdheden »

Evelien Graumans
Mondhygiëniste
Evelien heeft haar studie mondzorgkunde gevolgd aan de Hogeschool Utrecht. Naast de tandvleesbehandelingen heeft Evelien veel interesse in de tandtechniek.
Bevoegdheden »

tandartsassistente Bianca Tilburg

Bianca
Paro-Preventie-assistente
Bianca heeft na de studie tandartsassistente de opleiding tot preventieassistente en paropreventie-assistente met succes gevolgd. Ze is bevoegd voor het uitgebreid reinigen van tandsteen en het geven van preventie-instructies.
Bevoegdheden »

Daniek den Boer
Paro-Preventie-assistente
Daniek heeft de opleiding tot Paro-Preventieassistente gevolgd bij DentalBestPractice. Ze is bevoegd voor het reinigen van tandsteen en het geven van preventie-instructies. Daniek is onze specialist op het gebied van het maken van Splints en van de preventiemethode Gewoon Gaaf.
Bevoegdheden »

Aimee Booij
Paro-Preventie-assistente
Aimee heeft de opleiding tot Paro-preventieassistente succesvol afgerond bij DentalBestPractice. Ze is bevoegd voor het reinigen van tandsteen en het geven van preventie-instructies. Aimee is onze specialist op het gebied van bleken.
Bevoegdheden »

Jill
Preventie-assistente
Jill heeft na de studie tandartsassistente de opleiding tot preventieassistente met succes gevolgd. Ze is bevoegd voor het uitgebreid reinigen van tandsteen en het geven van preventie-instructies.
Bevoegdheden »

Joelle tandartsassistente Reeshof

Joëlle
Tandartsassistente

tandartspraktijk anoeshka tandartsassistente tilburg vroegh

Anoeshka
Balie/Backoffice

tandartsassistente tilburg busra vroegh yoe

Busra
Tandartsassistente

Vroegh & Yoe logo

Fani
Balie/Backoffice

Myrthe
Tandartsassistente

Puk
Tandartsassistente

Wicky
Tandartsassistente

Simone
Tandartsassistente

Daphne
Balie/Backoffice