skip to Main Content

Momenteel is er een wachtlijst voor nieuwe patiënten.

Inschrijfformulier voor de wachtlijst

Het team van Tandartspraktijk Vroegh en Yoe wil graag aan al onze patienten dezelfde service blijven bieden. Door tijdelijk een wachtlijst voor nieuwe patienten aan te houden voorkomen we dat de praktijk te druk wordt en dat de patienten die al bij ons ingeschreven staan moeilijker een afspraak kunnen maken. We hopen dat u begrip heeft voor deze keuze.

De verwachting op dit moment is dat patienten die nu op de wachtlijst komen pas na een half jaar tot een jaar worden opgeroepen voor een eerste afspraak in onze praktijk.

U kunt zich inschrijven op de wachtlijst door uw gegevens in te vullen op het onderstaande formulier. Het is mogelijk om meerdere gezinsleden tegelijk aan te melden door ‘Ik wil nog een persoon inschrijven‘ aan te vinken.

Uw gegevens worden versleuteld verstuurd en zijn niet inzichtelijk voor anderen. Uw persoonlijke gegevens worden alleen gebruikt voor uw dossier, de correspondentie van onze praktijk en voor de verwerking van de nota richting uw verzekering. Uw gegevens worden niet gebruikt voor reclame-doeleinden.

Welkom tandarts tilburg

Bij vragen kunt u contact met ons opnemen.