skip to Main Content

Momenteel kunnen alleen patiënten met een gebitsprothese zich inschrijven.

Inschrijfformulier voor patiënten met een prothese

Heeft u een gebitsprothese en zou u graag onder behandeling willen komen van onze tandprotheticus Rolf Lamp?

U kunt zich via het onderstaande inschrijfformulier inschrijven. Wij nemen binnen twee weken contact met u op voor het maken van een eerste consult.

Uw gegevens worden versleuteld verstuurd en zijn niet inzichtelijk voor anderen. Uw persoonlijke gegevens worden alleen gebruikt voor uw dossier, de correspondentie van onze praktijk en voor de verwerking van de nota richting uw verzekering. Uw gegevens worden niet gebruikt voor reclame-doeleinden.

U kunt zich inschrijven op de wachtlijst door uw gegevens in te vullen op het onderstaande formulier. Het is mogelijk om meerdere gezinsleden tegelijk aan te melden door ‘Ik wil nog een persoon inschrijven‘ aan te vinken.

 

Inschrijving voor nieuwe patiënten bij de tandartsen van onze praktijk is momenteel helaas niet mogelijk in verband met een patiënten-stop.

Het tandartsen-team van Tandartspraktijk Vroegh en Yoe wil graag aan al onze patiënten dezelfde service blijven bieden. Door tijdelijk een inschrijvings-stop voor nieuwe patiënten aan te houden voorkomen we dat de praktijk te druk wordt en dat de patiënten die al bij ons ingeschreven staan moeilijker een afspraak kunnen maken. We hopen dat u begrip heeft voor deze keuze.

Het is helaas nog niet bekend wanneer de patiënten-stop komt te vervallen. Het spijt ons u niet anders te kunnen berichten.

Welkom tandarts tilburg

Bij vragen kunt u contact met ons opnemen.