skip to Main Content

Maximale inzet voor de patiënt.

Momenteel zijn wij op zoek naar een collega tandartsassistente

Er is nog plek in ons team voor een enthousiaste, representatieve tandartsassistente. Het betreft een functie van minimaal 18 tot maximaal 36 uur.

Tandartspraktijk Vroegh en Yoe heeft twee vestigingen in Tilburg-west (de Reeshof). Wij zijn makkelijk bereikbaar vanuit de gemeenten rondom Tilburg en Breda. De praktijk is in 10 jaar flink gegroeid. Onze patiënten waarderen de frisse, moderne praktijk maar vooral de persoonlijke aandacht en kwaliteit van de behandelingen. Inmiddels werken we met 7 tandartsen, 4 mondhygiënistes en 10 (preventie-) assistentes.

Als tandartsassistente zorg je ervoor dat de tandarts zorgvuldig en efficiënt zijn werk kan doen.Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de baliewerkzaamheden en het opnemen van de telefoon.Wij zoeken iemand met het diploma Tandartsassistente. In onze praktijk hechten wij veel waarde aan samenwerken en collegialiteit.

Wie bieden jou: Een marktconform salaris volgens de KNMT. Een fijne, goed georganiseerde praktijk met gemotiveerde patiënten. Een gezellig en hecht team waar veel wordt gelachen. Uitzicht op een vast contract met reistijdvergoeding, pensioenopbouw, nascholing en vakantiegeld.

Ben je accuraat, service-gericht en vriendelijk? Dan pas jij perfect in ons team.

 

Graag ontvangen wij de sollicitatiebrief en CV via de mail: info@vroegh-yoe.nl

vacature tandartsassistente