skip to Main Content

Maximale inzet voor de patiënt.

Momenteel zijn wij op zoek naar een collega mondhygiënist(e)

Het betreft een functie van twee tot vier dagen (18-36 uur). We zoeken een collega die graag samenwerkt in een team volgens het paroprotocol. Als mondhygiënist(e) zorg je er samen met de tandartsen en (paro-)preventie-assistentes voor dat de mondgezondheid van de patiënten optimaal blijft. Naast de focus op de initiële parodontale therapie is er in onze praktijk ook de mogelijkheid om de restauratieve behandelingen zelfstandig uit te voeren.

Tandartspraktijk Vroegh en Yoe heeft twee vestigingen in Tilburg-west (de Reeshof). Wij zijn makkelijk bereikbaar vanuit de gemeenten rondom Tilburg en Breda. De praktijk is in 10 jaar flink gegroeid. Onze patiënten waarderen de frisse, moderne praktijk maar vooral de persoonlijke aandacht en kwaliteit van de behandelingen. Inmiddels werken we met 7 tandartsen, 2 mondhygiënistes en 9 (preventie-) assistentes. Er is nog plek in ons team voor een kundige, vrolijke mondhygiënist(e) die met hart voor het vak zijn/haar  patiënten behandelt.

We werken in de praktijk met nieuwe technieken zoals digitale kronen, beugels en verdoven met de Quicksleeper.

Graag ontvangen wij de sollicitatiebrief en CV via de mail: info@vroegh-yoe.nl

Momenteel zijn wij op zoek naar een collega tandartsassistente

Er is nog plek in ons team voor een enthousiaste, representatieve tandartsassistente. Het betreft een functie van minimaal 18 tot maximaal 36 uur.

Tandartspraktijk Vroegh en Yoe heeft twee vestigingen in Tilburg-west (de Reeshof). Wij zijn makkelijk bereikbaar vanuit de gemeenten rondom Tilburg en Breda. De praktijk is in 10 jaar flink gegroeid. Onze patiënten waarderen de frisse, moderne praktijk maar vooral de persoonlijke aandacht en kwaliteit van de behandelingen. Inmiddels werken we met 6 tandartsen, 2 mondhygiënistes en 9 (preventie-) assistentes.

Als tandartsassistente zorg je ervoor dat de tandarts zorgvuldig en efficiënt zijn werk kan doen.Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de baliewerkzaamheden en het opnemen van de telefoon.Wij zoeken iemand met het diploma Tandartsassistente. In onze praktijk hechten wij veel waarde aan samenwerken en collegialiteit.

Ben je accuraat, service-gericht en vriendelijk? Dan pas jij perfect in ons team.

Graag ontvangen wij de sollicitatiebrief en CV via de mail: info@vroegh-yoe.nl

vacature tandartsassistente