skip to Main Content

Maximale inzet voor de patiënt.

Momenteel zijn wij op zoek naar een collega tandarts

Wil je werken in een goed georganiseerde praktijk? In een enthousiast team en met gemotiveerde patiënten? Wij zoeken een parttime of fulltime collega tandarts voor voor onze groepspraktijk in Tilburg.

Dankzij mond-op-mond-reclame van onze patiënten is de praktijk de afgelopen jaren sterk gegroeid. Daarom zoeken wij een gedreven tandarts met oog voor  kwaliteit en aandacht voor de patiënt. Een tandarts die zich voor langere tijd aan onze praktijk wil verbinden.

Onze tandartsen, mondhygiënistes en (preventie-) assistentes zorgt er samen voor dat de behandeldag soepel verloopt en dat de patiënt zich prettig voelt in onze tandartsstoel. We werken met moderne apparatuur (zoals Cerec en Quicksleeper) en kwalitatief hoogwaardige materialen. Wij bieden een prettige, frisse werkplek met gedreven collega’s. De praktijk heeft een gevarieerde, goed gemotiveerde patiëntenpopulatie. Daardoor zijn er veel afwisselende behandelingen. In onze praktijk zijn er naast de werkzaamheden als algemeen tandarts volop mogelijkheden om als tandarts-specialist te werken of specialisaties verder te ontwikkelen.

Wil je de sfeer in de praktijk komen proeven? Kom eens langs voor een kop thee of een koffie!

Reacties graag naar Gerwin Vroegh (06-41013387) of via de e-mail: info@vroegh-yoe.nl

vacature tandartsassistente