skip to Main Content

Maximale inzet voor de patiënt.

Momenteel zijn wij op zoek naar een collega mondhygiëniste

Het betreft een functie van 18 tot 36 uur. We zoeken een allround collega met affiniteit voor de parodontale, preventieve en restauratieve tandheelkunde.

Onze praktijk ligt in Tilburg-west (de Reeshof). Wij zijn makkelijk bereikbaar vanuit de gemeenten rondom Tilburg en Breda. De praktijk is in 10 jaar flink gegroeid. Onze patiënten waarderen de frisse, moderne praktijk maar vooral de persoonlijke aandacht en kwaliteit van de behandelingen. Inmiddels werken we met 7 tandartsen, 3 mondhygiënistes en 8 (preventie-) assistentes. Er is nog plek in ons team voor een kundige, vrolijke mondhygiëniste die met hart voor haar vak haar  patiënten behandelt.

In onze praktijk beoefenen de collega mondhygiënistes in de meeste brede zin hun vak uit. Van initieel parodontale therapie tot sealen, van Gewoongaaf tot het behandelen van caviteiten bij volwassen en kinderen. De tandartsen geven hiervoor ondersteuning, begeleiding en training. In onze praktijk werken we als een team samen. De patiënten weten dat de preventie-assistentes, mondhygiënistes en tandartsen samen ervoor zorgen dat hun gebit fris en stralend blijft. We werken in de praktijk met nieuwe technieken zoals digitale kronen, beugels en verdoven met de Quicksleeper

vacature tandartsassistente