skip to Main Content

Maximale inzet voor de patiënt.

Momenteel zijn wij op zoek naar een collega mondhygiëniste

Het betreft een functie van twee tot drie dagen (18-27 uur) met de mogelijkheid om te groeien naar een full time dienstverband. We zoeken een allround collega met affiniteit voor de parodontale, preventieve en restauratieve tandheelkunde.

Onze praktijk ligt in Tilburg-west (de Reeshof). Wij zijn makkelijk bereikbaar vanuit de gemeenten rondom Tilburg en Breda. De praktijk is in 10 jaar flink gegroeid. Onze patiënten waarderen de frisse, moderne praktijk maar vooral de persoonlijke aandacht en kwaliteit van de behandelingen. Inmiddels werken we met 6 tandartsen, 2 mondhygiënistes en 12 (preventie-) assistentes. Er is nog plek in ons team voor een kundige, vrolijke mondhygiëniste die met hart voor haar vak haar  patiënten behandelt.

In onze praktijk beoefenen de collega mondhygiënistes in de meeste brede zin hun vak uit. Van initieel parodontale therapie tot sealen, van Gewoongaaf tot het behandelen van caviteiten bij volwassen en kinderen. De tandartsen geven hiervoor ondersteuning, begeleiding en training. In onze praktijk werken we als een team samen. De patiënten weten dat de preventie-assistentes, mondhygiënistes en tandartsen samen ervoor zorgen dat hun gebit fris en stralend blijft. We werken in de praktijk met nieuwe technieken zoals digitale kronen, beugels en verdoven met de Quicksleeper.

Graag ontvangen wij de sollicitatiebrief en CV via de mail: info@vroegh-yoe.nl

Momenteel zijn wij op zoek naar een collega tandartsassistente

Er is nog plek in ons team voor een enthousiaste, representatieve tandartsassistente. Het betreft een functie van 18 tot 40 uur.

Onze praktijk ligt in Tilburg-west (de Reeshof). Wij zijn makkelijk bereikbaar vanuit de gemeenten rondom Tilburg en Breda. De praktijk is in 10 jaar flink gegroeid. Onze patiënten waarderen de frisse, moderne praktijk maar vooral de persoonlijke aandacht en kwaliteit van de behandelingen. Inmiddels werken we met 6 tandartsen, 2 mondhygiënistes en 12 (preventie-) assistentes.

Als tandartsassistente zorg je ervoor dat de tandarts zorgvuldig en efficiënt zijn werk kan doen.Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de baliewerkzaamheden en het opnemen van de telefoon.Wij zoeken iemand met het diploma Tandartsassistente. In onze praktijk hechten wij veel waarde aan samenwerken en collegialiteit.

Ben je accuraat, service-gericht en vriendelijk? Dan pas jij perfect in ons team.

Graag ontvangen wij de sollicitatiebrief en CV via de mail: info@vroegh-yoe.nl

Momenteel zijn wij op zoek naar een collega tandarts

Per direct zijn wij op zoek naar een collega tandarts. Het betreft een functie voor twee tot vier/vijf dagen.

Dankzij mond-op-mond-reclame van onze patiënten is de praktijk de afgelopen jaren sterk gegroeid. Voor deze patiënten zoeken wij een tandarts die zich voor langere tijd aan onze praktijk wil verbinden.

Wij zoeken een gedreven tandarts met oog voor kwaliteit en aandacht voor de patiënt. In onze praktijk zijn er ook volop mogelijkheden om als tandarts-specialist te werken of specialisaties verder te ontwikkelen.  Wij zoeken een tandarts met een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.

Graag ontvangen wij de sollicitatiebrief en CV via de mail: info@vroegh-yoe.nl

vacature tandartsassistente