skip to Main Content

Maximale inzet voor de patiënt.

Momenteel zijn wij op zoek naar een tandartsassistente

Per direct zijn wij op zoek naar een collega tandartsassistente voor minimaal 2 dagen (18 uur) en tot maximaal 4 dagen (36 uur).

Tandartspraktijk Vroegh en Yoe heeft twee mooie praktijken van ieder 4 behandelkamers in Tilburg-west (de Reeshof). Wij zijn makkelijk bereikbaar vanuit de gemeenten rondom Tilburg en Breda.

De praktijk is in 10 jaar flink gegroeid. Onze patiënten waarderen de frisse, moderne praktijk maar vooral de persoonlijke aandacht, de vrolijke sfeer en kwaliteit van de behandelingen. Inmiddels werken we met 8 tandartsen, 4 mondhygiënistes en 11 (preventie-) assistentes. Er is nog plek in ons team voor een enthousiaste, representatieve tandartsassistente.

Als tandartsassistente werk je in het team samen met de tandarts om de patiënten de beste zorg te geven. Je stelt de patiënt op zijn/haar gemak en zorgt dat de behandeling soepel gaat. Je werkt bij ons met veel afwisseling. Assisteren, sterilisatie, instructie geven, balie werkzaamheden, geen dag is hetzelfde.

Wij bieden de mogelijkheid om nascholing te volgen en onder begeleiding patiënten te behandelen. In onze praktijk vinden we samenwerken en collegialiteit erg belangrijk. Werk je netjes, ben je vriendelijk en hou je ervan om mensen goed te helpen? Dan pas jij perfect in ons team. Wij zoeken een collega met het diploma Tandartsassistente. Bij ons krijg je reiskostenvergoeding, pensioenopbouw, vakantiegeld en zodra het weer kan plannen we regelmatig leuke borrels en uitjes.

Graag ontvangen wij de sollicitatiebrief en CV via de mail: info@vroegh-yoe.nl

Momenteel zijn wij op zoek naar een collega tandarts

Per direct zijn wij op zoek naar een collega tandarts voor minimaal 2 dagen tot maximaal full time.

Dankzij mond-op-mond-reclame van onze patiënten is de praktijk de afgelopen jaren sterk gegroeid. Voor deze patiënten zoeken wij een tandarts die zich voor langere tijd aan onze praktijk wil verbinden.

Wij zoeken een gedreven tandarts met oog voor kwaliteit en aandacht voor de patiënt. In onze praktijk zijn er ook volop mogelijkheden om als tandarts-specialist te werken of specialisaties verder te ontwikkelen.  Wij zoeken een tandarts met een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.

Het gehele team van tandartsen, mondhygiënistes en (preventie-) assistentes zorgt er gezamenlijk voor dat de behandeldag soepel verloopt en dat de patiënt zich prettig voelt in onze tandartsstoel. We werken met moderne apparatuur (zoals Cerec en Quicksleeper) en kwalitatief hoogwaardige materialen. Wij bieden een mooie, frisse werkplek met veel enthousiaste collega’s. De praktijk heeft een gevarieerde patiëntenpopulatie. Daardoor zijn er veel afwisselende behandelingen.

 

Graag ontvangen wij de sollicitatiebrief en CV via de mail: info@vroegh-yoe.nl

vacature tandartsassistente