skip to Main Content

Maximale inzet voor de patiënt.

Zie jij jezelf als tandartsassistente bij de leukste praktijk van Tilburg?

Wij zijn op zoek naar een collega tandartsassistente voor minimaal 2 dagen (18 uur) en tot maximaal 4 dagen (36 uur).

Tandartspraktijk Vroegh en Yoe heeft twee mooie praktijken in Tilburg-west (de Reeshof). Wij zijn makkelijk bereikbaar vanuit de gemeenten rondom Tilburg en Breda.

De praktijk is in 10 jaar flink gegroeid. Onze patiënten waarderen niet alleen de frisse, moderne praktijk maar vooral ook de persoonlijke aandacht, de vrolijke sfeer en kwaliteit van de behandelingen. Inmiddels werken we met  12 (preventie-) assistentes, 3 mondhygiënistes en 7 tandartsen. We willen ons team graag aanvullen met een enthousiaste, representatieve tandartsassistente.

Als tandartsassistente werk je in het team samen met de tandarts om de patiënten de beste zorg te geven. Je stelt de patiënt op zijn/haar gemak en zorgt dat de behandeling soepel gaat. In onze praktijk zijn de werkzaamheden afwisselend: assisteren, sterilisatie-werkzaamheden, instructie geven, balie werkzaamheden; geen dag is hetzelfde!

Wij geven je graag de mogelijkheid om nascholing te volgen en onder begeleiding patiënten te behandelen. In onze praktijk vinden we samenwerken en collegialiteit erg belangrijk. We plannen regelmatig gezellige borrels en praktijkuitjes. Naast de algemene CAO van de KNMT krijg je reiskostenvergoeding, pensioenopbouw, vakantiegeld.

Werk je netjes, ben je vriendelijk en hou je ervan om mensen goed te helpen? Stuur dan je sollicitatiebrief en CV via de mail naar: info@vroegh-yoe.nl

Momenteel zijn wij op zoek naar een collega tandarts

Wil je werken in een goed georganiseerde praktijk? In een enthousiast team en met gemotiveerde patiënten? Wij zoeken een parttime of fulltime collega tandarts voor voor onze groepspraktijk in Tilburg.

Dankzij mond-op-mond-reclame van onze patiënten is de praktijk de afgelopen jaren sterk gegroeid. Daarom zoeken wij een gedreven tandarts met oog voor  kwaliteit en aandacht voor de patiënt. Een tandarts die zich voor langere tijd aan onze praktijk wil verbinden.

Onze tandartsen, mondhygiënistes en (preventie-) assistentes zorgt er samen voor dat de behandeldag soepel verloopt en dat de patiënt zich prettig voelt in onze tandartsstoel. We werken met moderne apparatuur (zoals Cerec en Quicksleeper) en kwalitatief hoogwaardige materialen. Wij bieden een prettige, frisse werkplek met gedreven collega’s. De praktijk heeft een gevarieerde, goed gemotiveerde patiëntenpopulatie. Daardoor zijn er veel afwisselende behandelingen. In onze praktijk zijn er naast de werkzaamheden als algemeen tandarts volop mogelijkheden om als tandarts-specialist te werken of specialisaties verder te ontwikkelen.

Wil je de sfeer in de praktijk komen proeven? Kom eens langs voor een kop thee of een koffie!

Reacties graag naar Gerwin Vroegh (06-41013387) of via de e-mail: info@vroegh-yoe.nl

vacature tandartsassistente