skip to Main Content

Maximale inzet voor de patiënt.

Momenteel zijn er geen vacatures beschikbaar

Mogelijk komen er in de nabije toekomst weer vacatures bij

Onze praktijk ligt in Tilburg-west (de Reeshof). Wij zijn makkelijk bereikbaar vanuit de gemeenten rondom Tilburg en Breda. De praktijk is in 9 jaar flink gegroeid. Onze patiënten waarderen de frisse, moderne praktijk maar vooral de persoonlijke aandacht en kwaliteit van de behandelingen. Inmiddels werken we met 7 tandartsen, 3 mondhygiënistes en 9 (preventie-) assistentes. Door de snelle groei van onze praktijk is er regelmatig plek in ons team voor een extra enthousiaste, representatieve tandartsassistente.

Als tandartsassistente zorg je ervoor dat de tandarts zorgvuldig en efficiënt zijn werk kan doen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de baliewerkzaamheden en het opnemen van de telefoon. Wij zoeken iemand met het diploma Tandartsassistente.

Wij bieden de mogelijkheid om nascholing te volgen en onder begeleiding patiënten te behandelen. In onze praktijk hechten wij veel waarde aan samenwerken en collegialiteit. Ben je accuraat, service-gericht en vriendelijk? Dan pas jij perfect in ons team.

Zou je in de toekomst graag in onze praktijk willen werken, dan ontvangen wij graag de sollicitatiebrief en CV via de mail: info@vroegh-yoe.nl

Indien er een vacature beschikbaar komt, nemen we direct contact op voor een eerste gesprek.

vacature tandartsassistente