skip to Main Content

Uw tandartspraktijk in de Tilburgse wijk Reeshof.

Tilburg tandarts

U zoekt een tandarts in Tilburg

En u bent op zoek naar een tandarts in Tilburg, die uitstekend op de hoogte is van alle ontwikkelingen in de tandheelkundige zorg en werkt met de modernste apparatuur? Sinds 2009 zijn 2 jonge tandartsen, Gerwin Vroegh en Annelies Yoe , na enkele jaren werkervaring in andere tandartspraktijken begonnen met hun eigen praktijk in Tilburg. Van de grond af aan zelf opgebouwd. Met secuur werken, goede communicatie met de patiënten, inzichtelijke behandelplannen en heldere En sinds kort, want men groeide uit de jas, is hun tandartspraktijk Vroegh & Yoe uitgebreid met nog een splinternieuwe vestiging in het zorggebouw “Forum” naast het station Reeshof, ook in Tilburg. Vanzelfsprekend is de mondzorg op deze locatie in Tilburg met dezelfde toewijding en service-gerichtheid geregeld als in hun andere vestiging in de Tilburgse wijk Koolhoven.

Waarom juist deze Tilburgse tandarts

Ze zijn van alle markten thuis. Van preventieve zorg tot en met totale sanering. Centraal staat natuurlijk het behoud van het eigen gebit. Er zijn nogal wat mogelijkheden om uw gebit in uitstekende staat te houden. Moderne technieken die in onze praktijk door de tandarts worden toegepast, maken de behandelingen comfortabeler en geven een duurzaam, voorspelbaar resultaat. Zo beschikt in deze tandartspraktijk in Tilburg de tandarts over een digitale 3D-scanner en CAD CAM freestechniek voor het maken van een porseleinen kroon of facing. Geen kleihappen, geen noodkroon, geen tweede behandeling en een schitterend resultaat. Een ander voorbeeld waarom patiënten deze tandartspraktijk in Tilburg waarderen is de versturing van afspraakherinneringen via SMS of e-mail.

De gezinstandarts van Tilburg

Niet alleen volwassenen komen graag in tandartspraktijk Vroegh & Yoe, ook kinderen weten dat ze bij deze Tilburgse tandarts en mondhygiëniste in goede handen zijn.
Goede mondzorg van ouders en kind enerzijds, de juiste voorlichting en regelmatige controles voorkomen narigheid. Mocht er onverhoopt toch een ingreep nodig zijn dan is er een heel team van tandartsen, mondhygiënistes en tandartsassistentes, dat de tijd neemt voor de behandelingen en daarbij alle rust uitstraalt.