skip to Main Content

Veilig tanden bleken bij de tandarts in Tilburg

Tanden Bleken Tilburg

Wie zijn tanden veilig wil bleken, kan in Tilburg nu gewoon naar de tandarts. Bij Tandartspraktijk Vroegh & Yoe in Tilburg kunt u nu terecht voor een bleekbehandeling met een duurzaam resultaat en zonder kans op beschadiging van uw eigen tanden.

Uit onderzoek blijkt, dat er bij het gebruik van bleeklampen in Tilburgse schoonheidssalons en tandenbleekwinkels te agressieve middelen worden gebruikt. De behandelingen met de lamp of laser vallen vaak duurder uit dan wat er in de folder staat en de bleekresultaten verdwijnen weer snel. Met de bleeklamp krijgen de tanden een meer doffe uitstraling en patiënten ervaren de behandeling als zeer gevoelig.

Bleken bij de tandartspraktijk in Tilburg

Wie een frisse, witte glimlach wil, hoeft nu geen ongezonde, dure behandeling met een bleeklamp meer te ondergaan. Onder professionele supervisie krijgen de tanden een witte, frisse uitstraling. Het maximale resultaat bij tanden bleken bereik je door het gebruik van betrouwbare bleekgels in combinatie met professionele, op maat gemaakte bleekbitjes.

Tanden bleken Tilburg

Tanden Bleken Tilburg

Omdat de bleekbitjes zo nauwkeurig op de tanden passen, geven zelfs milde bleekgels een fantastisch resultaat. De hoogwaardige bleekgel werkt langdurig ,zodat de tanden van dieper uit witter worden. Zo is de kans op tijdelijke gevoeligheid van de tanden na het bleken minimaal en is er totaal geen risico op beschadiging van het glazuur en het tandvlees. De tanden blijven langer wit en behouden hun natuurlijke glans. Mochten de tanden na jaren weer wat terug vallen in kleur, dan kunnen dezelfde bleekbitjes gebruikt worden voor een korte herbehandeling.

Voor de bleekbehandeling worden in onze tandartspraktijk uw tanden gepolijst en eventuele aanslag verwijderd. We doen een eerste kleurbepaling en beoordelen de voortanden op vullingen en kronen. Vervolgens worden er in het laboratorium op maat gemaakte bleekbitjes vervaardigd. Na twee weken zijn de bleekbitjes klaar en krijgt u ze van ons samen met de bleekgel mee. Na 7 nachten dragen, beoordelen wij de verbetering door middel van een tweede kleurbepaling. In enkele gevallen bleken we nog een paar nachten extra.

De kosten van het bleken bij tandartspraktijk Vroegh & Yoe

De totale kosten voor deze behandeling bij tandartspraktijk Vroegh & Yoe bedragen €230,-
Dat is inclusief de kosten van de bleekgels en bleekbitjes.
En inclusief de professionele begeleiding en behandeling binnen onze tandartspraktijk.

U kunt voor bleekbehandelingen terecht in de praktijk in Koolhoven (Reeshof, Tilburg) en in de praktijk in het Forum naast het station Tilburg-Reeshof