skip to Main Content

Uw tandartspraktijk in de Tilburgse wijk Reeshof.

Tandartsenpraktijk Tilburg

Een goede tandartsenpraktijk in Tilburg is goud waard

U bent zuinig op uw gebit. En u zoekt een tandartsenpraktijk in Tilburg waar ze net zo zuinig zijn op uw tanden en kiezen? Tandartsenpraktijk Vroegh & Yoe heeft de juiste specialisten in dienst.
De patiënten, die door het team van Vroegh & Yoe behandeld worden, waarderen deze tandartspraktijk volgens onze laatste enquête met ‘excellent’. Regelmatige bij- en nascholing van het hele team zorgt ervoor, dat we kennis hebben van de allernieuwste technieken

Brede deskundigheid is ook in Tilburg te vinden

Ons team van tandartsen, mondhygiënistes, en assistentes verleent uitstekende mondzorg. Deze groepspraktijk met 2 locaties in de wijk Reeshof in Tilburg is opgenomen in het Kwaliteitsregister voor tandartsen en is ISO 9001 gecertificeerd. De zorg is uitgebreid : van kindertandheelkunde tot volledige sanering van het gebit. Alle behandelingen verlopen volgens de laatste richtlijnen. Met de patiënten nemen we door, welke behandelingen er mogelijk zijn. En natuurlijk krijgt u een financieel kostenplaatje te zien, zodat u weet wat u te wachten staat. Tandartsenpraktijk Vroegh & Yoe heeft in Tilburg contracten met bijna alle verzekeraars.

Werkwijze van tandartsenpraktijk Vroegh & Yoe

Komt u voor de eerste keer naar onze tandartsenpraktijk in Tilburg, dan starten we met een intakegesprek, waarbij we nauwkeurig onderzoeken hoe het staat met uw gebit. Welke kosten zijn te verwachten, welk behandelplan past het beste bij u? Vanzelfsprekend krijgt u een vaste tandarts zodat u zich op uw gemak voelt. Een tandartsbezoek is immers geen pretje. Dan wil je in ieder geval met een goed gevoel in de stoel liggen bij een vertrouwde tandarts. Mocht het zijn, dat u onverwachts problemen hebt met een tand of kies, dan kunt u na tijdige melding nog diezelfde dag terecht bij onze tandartsenpraktijk.
In Tandartsenpraktijk Vroegh & Yoe spelen onze mondhygiënistes een belangrijke rol.

Naast het uitgebreid reinigen van het gebit spelen ze een cruciale rol in de preventieve tandheelkunde. Alle mondhygiënistes in onze tandartsenpraktijk hebben tijdens hun studie geleerd om eenvoudige vullingen te maken. Vooral kinderen zijn erg op hun gemak, indien ze voor behandeling naar de mondhygiëniste verwezen worden.