skip to Main Content

Uw tandartspraktijk in de Tilburgse wijk Reeshof.

Tandartsen Tilburg

Het verschil met andere tandartsen in Tilburg

Tandartsenpraktijk Vroegh & Yoe heeft 2 vestigingen in de Reeshof namelijk in de wijk Koolhoven en in het Forum naast het station Tilburg-Reeshof. Deze tandartsenpraktijk in Tilburg is vanaf de start een praktijk waar patiënten graag komen. En nog steeds melden zich ieder dag patiënten uit Tilburg en omgeving aan, zodat de tweede locatie geen overbodige luxe is.

De geschiedenis van de tandartsenpraktijk Vroegh & Yoe in Tilburg

Gerwin Vroegh en zijn echtgenote Annelies Yoe werkten aanvankelijk bij verschillende praktijken in Amsterdam, Utrecht, Den Bosch en Tilburg. Na enkele jaren wisten beiden, dat ze graag een eigen tandartsenpraktijk wilden beginnen. Met de opgebouwde ervaring wisten ze precies wat ze wilden: een middelgrote groepspraktijk, waarbij de patiënt gekend wordt en waar ruimte is voor verschillende collega-tandartsen onder één dak. In de mooie wijk Koolhoven in Tilburg werd een prachtige nieuwbouwlocatie gevonden en binnen 5 jaar was er een wachtlijst voor nieuwe patiënten.

Meer tandartsen

Natuurlijk kwam deze groei niet vanzelf tot stand. Beide tandartsen hebben er bij de nieuwbouw opgelet dat de behandelkamers en de wachtkamer er fris en verzorgd uitzien. Ook bij de aanschaf van de benodigde apparatuur zijn ze niet over één nacht ijs gegaan en hebben het beste van het beste gekocht. En nog belangrijker: heel veel tijd werd en wordt besteed aan het zoeken van de juiste tandartsen en de beste assistentes in Tilburg. Patiënten zoeken immers de beste zorgverleners voor hun gebit en willen vlot en deskundig geholpen worden. Daarbij is de communicatie naar de patiënt toe ook heel belangrijk. Zeker nu er zoveel mogelijkheden zijn op het gebied van tanden en kiezen. Scholing tenslotte om bijvoorbeeld met de nieuwste apparatuur te kunnen werken, is voor deze tandartsen een vanzelfsprekendheid.

Voor Tilburg is de keuze is niet moeilijk

Mocht u zoeken naar de juiste behandelaar onder de aanwezige tandartsen in Tilburg, dan bent u bij ons, tandartspraktijk Vroegh & Yoe van harte welkom. U kunt bij ons terecht op 2 locaties in Tilburg, die allebei goed bereikbaar zijn. Ons deskundig team van behandelende tandartsen, tandartsassistentes en mondhygiënistes zorgt, dat u zich weldra thuis voelt.