skip to Main Content

Uw tandartspraktijk in de Tilburgse wijk Reeshof.

Tandartsen in Tilburg

Tandartsenpraktijk Vroegh& Yoe in Tilburg is een bloeiende praktijk in de wijk Reeshof. Het op elkaar ingespeelde team werkt op 2 locaties: in het Forum naast het station Tilburg-Reeshof en in de nieuwbouwwijk Koolhoven, dat eveneens deel uit maakt van de Tilburgse wijk Reeshof. Beide locaties zijn vrij recent gebouwd, uitgerust volgens de nieuwste eisen op mondzorggebied en alle medewerkers hebben ruime ervaring met diverse specialisaties. De tandartsen, mondhygiënistes en assistentes weten waar het om draait: patiënten moeten telkens weer met een goed gevoel na een behandeling uit de behandelstoel opstaan.

Bent u op zoek naar een tandarts in Tilburg?

De opening van onze tweede tandartspraktijk in het zorgcentrum “het Forum” naast het station Tilburg-Reeshof, heeft er gelukkig voor gezorgd, dat er weer ruimte vrij komt om nieuwe patiënten te kunnen helpen. Men is welkom op alle dagen van de week en is men overdags verhinderd, dan is er in de avonduren ook gelegenheid om uw gebit te laten behandelen.
U bent in onze tandartspraktijk van harte welkom.
Ook patiënten van buiten Tilburg kunnen bij onze tandartsen terecht.

Wat maakt ons goede tandartsen in Tilburg

Onze tandartsen en mondhygiënistes beseffen terdege, dat een gezond gebit belangrijk is. Een mooi gezond gebit is uw persoonlijke visitekaartje. Regelmatige controle is dan ook een vereiste.
Onze tandartsen proberen voor u de afspraken zo soepel mogelijk te laten verlopen.
Daarom ontvangt u twee maal per jaar een digitale uitnodiging voor een controle. De tandartsen en mondhygiënistes willen vakwerk op maat afleveren. Daarom werkt tandartspraktijk Vroegh & Yoe in een kleine overzichtelijke teams. Communicatie onderling en met de patiënt staat hoog in het vaandel. Bij alle behandelingen worden patiënten geïnformeerd en alles geschiedt in overleg.
Een vertrouwd gevoel bij uw eigen vaste tandarts, daar streven wij naar.
En komt u in onze tandartspraktijk voor een behandeling, dan zorgt ons gehele team, van balie-assistente tot tandarts, ervoor, dat u met een frisse glimlach de praktijk verlaat.
Onze patiënten waarderen onze tandartsen in Tilburg bij de laatste enqûete niet voor niets met “excellent”. Op deze titel zijn we trots en dat willen we zo houden.