skip to Main Content

Uw tandartspraktijk in de Tilburgse wijk Reeshof.

Tandarts in Tilburg

De tandarts in Tilburg met hart voor uw gebit

Bent u op zoek naar een tandarts in Tilburg met hart voor uw gebit? Dan bent u bij tandartspraktijk Vroegh & Yoe van harte welkom. Of het gaat om assistentes, mondhygiënistes of tandartsen, iedereen is betrokken bij de dagelijkse gang van zaken. Die betrokkenheid kenmerkt zich door de patiëntvriendelijkheid. Er is aandacht voor wat de patiënt wil, er is heldere communicatie tussen patiënten en tandartsen over zowel de verschillende behandelingen als ook het financiële gedeelte. En als men overdag moeilijk tijd vrij kan maken voor de tandarts of mondhygiëniste, dan is er ook in Tilburg ’s avonds gelegenheid de tandarts te bezoeken voor een afspraak.

De locatie van onze tandartspraktijk in Tilburg

De tandartspraktijk is op 2 locaties gevestigd: in de Tilburgse wijk de Reeshof, gedeelte Koolhoven en in het Forum naast het station Tilburg-Reeshof. Onze tandartspraktijk in het Forum is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. De praktijk in Koolhoven heeft veel parkeerruimte voor de ingang en is ook voor patiënten buiten Tilburg makkelijk te bereiken met de auto.
De praktijken zijn zodanig opgezet, dat de tandartsen als team goed kunnen samenwerken, maar de praktijk komt op de patiënt niet groot en onpersoonlijk over.

Wat kunt u verwachten van de tandarts

U kunt in onze praktijk terecht voor alle behandelingen van uw gebit. Tandartspraktijk Vroegh & Yoe streeft ernaar om te werken met een team waarin men alle vaardigheden in huis heeft om u te helpen. Daarbij houden we rekening met uw persoonlijke voorkeur door welke tandarts u graag behandeld wilt worden.
Of u nu een mondhygiëniste nodig heeft voor preventieve behandeling, een tandarts voor een moeilijke wortelkanaalbehandeling, een nieuwe kroon op een implantaat, tandartspraktijk van Vroegh & Yoe heeft bijna alles onder een dak.

Onze tandartsen zijn goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en werken met de nieuwste apparatuur zoals de digitale kroon of het sturen van een afspraak herinnering per e-mail.
Onze Tilburgse patiënten waarderen onze tandartsen voor hun betrokkenheid en persoonlijke benadering, maar ook ver buiten Tilburg weten patiënten onze tandartspraktijk te vinden dankzij onze goede reputatie.