skip to Main Content

Zoekt u een snurkbeugel in Tilburg?

slaapapneu snurkbeugel tilburg

Nu kunt u voor u snurkbeugel ook in Tilburg terecht

Sinds 2017 kunt u bij de tandartspraktijken van Vroegh en Yoe in Tilburg ook terecht voor snurkbeugels ofwel MRA’s. Onze praktijken zijn beide gevestigd in de Tilburgse wijk ‘Reeshof’. De tandartspraktijk in het ‘Gezondsheidscentrum Forum’ ligt op loopafstand van het NS station Tilburg Reeshof en is derhalve perfect bereikbaar per openbaar vervoer. Tandarts Raymond Heijthuijsen is erkend specialist op het gebied van snurken, slaapapneu en snurkbeugels. Hij bracht de kleinste beschikbare snurkbeugel van dit moment naar Tilburg: ‘de ResMed Narval CC’ MRA/snurkbeugel. Deze snurkbeugel staat bekend om zijn ongekend hoge draagcomfort. Ook maken wij de Easy Comfort MRA/snurkbeugel: dit is ‘de gouden standaard’ onder de snurkbeugels.

Tandarts Raymond Heijthuijsen werkt nauw samen met de KNO-specialisten uit het Elisabeth ziekenhuis in Tilburg. Bij snurkklachten of vermoedelijke apneu kunt u contact met ons opnemen. Wij informeren u bij een eerste consult graag over zaken zoals het behandeltraject of over onze verschillende typen snurkbeugels. Wist u dat snurkbeugels ter behandeling van slaapapneu vergoed worden door uw verzekering?

Snurken en slaapapneu vormen een onderschat probleem. De helft van de Nederlanders snurkt wel eens. Bij een apneu of ademstop blokkeert uw ademweg kortdurend: u krijgt even geen lucht.. Apneu’s kunnen de kwaliteit van uw slaap aantasten waardoor u uitgeput en vermoeidheid kunt worden. Naast uw eigen slaapkwaliteit kan ook de slaapkwaliteit van uw bedpartner lijden onder het snurkgeluid. Gelukkig zijn snurken en slaapapneu tegenwoordig goed behandelbaar met behulp van een snurkbeugel of MRA.

Een snurkbeugel beweegt uw onderkaak een klein stukje naar voren. Daardoor wordt de ademweg verder geopend. Problemen als snurken en apneu’s worden met dergelijke snurkbeugels effectief behandeld.

Nu kunt u ook in Tilburg terecht voor een snurkbeugel bij een officieel erkend specialist. Het maken van een comfortabele en effectieve snurkbeugel is precisie-werk. Wij gaan ervan uit dat iedereen uniek en is en streven naar oplossingen op maat, voor iedereen!

snurkbeugel Tilburg