skip to Main Content
Hoe Kies Je Een Tandarts Die Bij Jou Past?

Hoe kies je een tandarts die bij jou past?

Het is belangrijk dat je een goed gevoel hebt als je naar de tandarts gaat. De meeste van ons zien vaak op tegen een bezoek aan de tandarts. Maar hij of zij kan er voor zorgen dat je enigszins ontspannen bent omdat je weet dat je in goede handen bent. Vaak kun je niet precies zeggen waarom een tandarts bij je past. Bij Vroegh & Yoe zijn al onze tandartsen opgeleid om je een goed gevoel te geven als je bij onze tandartspraktijk komt voor een behandeling. Ze helpen je met plezier en leggen uit wat ze aan het doen zijn en als je vragen hebt dan beantwoorden we die graag. Heb je last of gaat het niet helemaal tijdens je behandeling? Dan steek je gewoon je hand op en we stoppen om te kijken hoe we het zo pijnloos mogelijk voor je kunnen maken. Naast dit gevoel zijn er ook een aantal zaken waar je op kunt letten bij het zoeken naar een tandarts.

Afstand tot de tandartspraktijk

Een tandarts in de buurt is natuurlijk fijn. Zo ben je namelijk wat minder reistijd en reiskosten kwijt aan je tandartsbezoek. Woon je in Tilburg, de Reeshof, Hulten, Gilze, Rijen of omstreken? Dan zijn wij goed bereikbaar. Mocht je behoefte hebben aan spoedeisende hulp is het ook prettig om te weten dat je tandarts in de buurt zit.

Reputatie van de tandarts

Vaak kun je langskomen voor een kennismakingsgesprek om een feeling te krijgen bij een potentiële nieuwe tandarts. Gelukkig is het tegenwoordig ook prima mogelijk om reviews te lezen van de tandartspraktijk die je op het oog hebt. Zo kun je de mening van anderen horen zonder dat je ze persoonlijk kent. De beste reclame is natuurlijk mond-tot-mond reclame, dus praat met vrienden, familie en kennissen bij welke tandarts zij zitten en hoe het hen bevalt. Combineer je dit met de online reviews en je gevoel dan kan je vaak goed inschatten of je in goede handen bent.

Kosten van de tandarts

De tarieven voor de tandarts worden sinds 2013 door de overheid vastgesteld. Hierdoor hoef je dus niet op de kosten te letten, want elke behandeling kost hetzelfde bij elke tandartspraktijk. De tarieven zijn uiteraard afhankelijk van het soort behandeling.

Ga dus af op je gevoel dat je hebt, de meningen van anderen en de afstand tot de praktijk. Ben je op zoek naar een nieuwe tandarts en wil je weten of wij de tandartspraktijk zijn die bij jou past? Neem dan gerust contact met ons op!