skip to Main Content

Lees hier hoe wij omgaan met het Corona-virus

Laatste update over het coronavirus: 21 februari 2021

We volgen de adviezen van het RIVM en de tandarts-belangenorganisatie KNMT.

Er gelden momenteel in Nederland strengere maatregelen voor o.a. winkels en contactberoepen. Het ministerie van VWS heeft bepaald dat mondzorg onder zorg valt en niet onder de contactberoepen. Tandartspraktijken blijven daarmee gewoon bereikbaar voor de reguliere zorg voor de patiënten. Dit geldt voor ook voor de controles en behandelingen bij de mondhygiënistes. De Richtlijnen Infectiepreventie in de mondzorg zijn in Nederland van een dusdanig hoog niveau dat alle reguliere behandelingen veilig kunnen worden uitgevoerd.

Onze praktijk blijft dus geopend voor alle mondzorg-behandelingen. De reguliere zorg in onze praktijk is echter niet mogelijk voor patiënten die symptomen hebben van het coronavirus of in thuisquarantaine verblijven. Denk aan neusverkouden, hoesten, keelpijn, koorts en kortademigheid. Bij Corona-klachten of in geval van een quarantaine vragen wij u de afspraak te verzetten totdat u 24 uur vrij bent van klachten, negatief getest bent op Corona of uit quarantaine mag. Mocht u symptomen hebben van het coronavirus én een acute tandheelkundige klacht dan verzoeken wij u om niet zelfstandig naar de praktijk te komen, maar om eerst telefonisch contact met ons op te nemen voor overleg.

Wij verzoeken u vriendelijk om ook binnen onze wachtkamer de 1,5 meter-maatregel te respecteren. Gezinsleden vragen we om samen in de behandelkamer plaats te nemen zodat de wachtkamer vrij blijft voor overige patiënten.